.p{ color:#fff!important; }

Antrenamente in grup

Orarul antrenamentelor adulți și copii aici: orar

Adulți

Step

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică.

Antrenament aerob cu utilizarea aparatajului special: platformei step. Include cunoștința cu tehnica de indeplinire a pașilor de bază și modificărilor lor. Contribuie la ameliorarea rezistenței și echilibrului, ajută la dezvoltarea forței și elasticității.

Durată: 55 minute

Rezultat: Antrenament excelent pentru sistemul respirator și coordonator, întărește sistemul muscular și dezvoltă coordonarea mișcărilor.

Yoga

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică. Body & Mind.

Antrenamente bazate pe cele mai vechi asane (poziții), destinat să perfecționeze abilitățile corpului și să diminueze stresul.

Durată: 55 minute

Rezultat: Formează mușchii scheletici, întărește mușchii abdominali, sporește circulația sângelui și rezistența organismului, formează un corp puternic și flexibil.

Dance Mix

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică. Clase de dansuri.

Lecții profesioniste ce combină diferite stiluri de dans: latino, jazz, modern, pop, tango, folk. Îmbunătățește coordonarea cât și aparatul vestibular, întărind sistemul cardiovascular. Oferă emoții pozitive și întotdeauna dispoziție bună. Recomandat pentru toate nivelurile de pregătire.

Durată: 55 minute

Rezultat: Îmbunătățește coordonarea cât și aparatul vestibular, oferă emoții pozitive și întotdeauna dispoziție bună.

Aqua

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică. Antrenament în piscină.

Aqua aerobica este unul dintre cele mai eficiente tipuri de aerobică, contribuind la dezvoltarea mușchilor, la slăbire, la formarea posturii și mobilității articulațiilor. Este potrivit pentru toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică.

Durată: 55 minute

Rezultat: Mușchi în tonus, îmbunătățirea circulației sangvine, scăderea în kilograme și o dispoziție mai bună.

Pilates

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică. Body & Mind.

Un system unic de exerciții destinat să întărească mușchii și să sporească elasticitatea acestora, fără a-i tensiona.

Durată: 55 minute

Rezultat: Exercițiile dezvoltă mușchii abdominali și cei stabilizatori. Îmbunătățește controlul asupra corpului, sporește metabolismul, relaxează și diminuează tensionarea.

Power One

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică. Antrenament de forță.

Tip de antrenament destinat pentru toate tipurile de mușchi cu utilizarea minină a echipamentelor din club, ce au scopul de a consolida grupele mari și mici de mușchi.

Durată: 55 minute

Rezultat: Influențează pozitiv asupra sistemului nervos, consolidează sistemul cardiovascular, sporește rezistența și coordonarea mișcărilor.

Stretch

Pentru toate nivelurile de pregătire fizică. Body & Mind.

Aceste antrenamente sunt destinate să diminueze starea de oboseală și tensionare a mușchilor, să stimuleze articulațiile și să sporească elasticitatea mușchilor. Rcomandat pentru toate nivelurile de pregătire fizică.

Durată: 55 minute

Rezultat: Recuperarea forțelor, diminuarea stresului și flexibilitate sporită.

Copii

Fitness Start

Lecții vesele și dinamice cu elemente de gimnastică care au scopul de a îmbunătăți coordonarea mișcărilor, postura, flexibilitatea, antrenează sistemul cardiovascular, cel respirator și sistemul locomotor.

Durată: 55 minute

Aqua Zone

Scopul orelor este îmbunătățirea tehnicilor de înot, dezvoltă mușchii scheletului, coordonarea și rezistența.

Durată: 45 minute

Antrenamente de grup la clubul Fitness One

Este benefic să faci sport, dar pentru obținerea acelui beneficiu trebuie nu doar să poți face exerciții, ci și să le execuți regulat. Și chiar de ai vreme de exersare, uneori e greu de a te forța să vii la sală, deoarece organismul te va convinge precum că azi nu e ziua bună și că dacă lipsești o singură dată nu-i nimic. Dacă vă confruntați adesea cu așa situație, antrenamentul de grup vă poate fi util.

Cum arată antrenamentele de grup la sală

Probabil că ați văzut în filme asta: sală de sport încăpătoare, un grup mare și antrenorul care arată ce exerciții trebuie efectuate. Durata antrenamentului de grup e rareori mai îndelungată de o oră, ce-i suficient ca toți, chiar și începătorii, să depună efortul necesar.

Conținutul programului de grup este determinat de antrenorul însuși, deci nu vă neliniștiți că este dezechilibrat.

Prin ce sunt interesante antrenamentele în grup

Câteodată, oamenilor le e complicat să exerseze singuri, așa că exercițiile de grup ajung o salvare.

Exersând alături de alții, vă puteți motiva văzând progresul celorlalți, să nu vă jenați dacă obosiți sau faceți ceva incorect. Antrenamentul în grup se dovedește mai interesant, puteți face exerciții fizice și cunoaște oameni noi, iar o atmosferă bună face chiar și antrenamentele cu greutăți sau antrenamentele cardio de grup să nu fie obositoare.

Adesea, programele comune sunt mai diverse decât antrenamentul personal. De exemplu, aerobicul step, exercițiile aerobice în piscină sau antrenamentele cu mingea se dovedesc mai captivante în grup.

Și având posibilitatea de a alege, puteți găsi program de grup care să convină nivelului și obiectivelor dumneavoastră. Astfel, un antrenament de pierdere a greutății poate cuprinde nu numai exerciții cardio, ci și dans, ca în programul nostru de grup Dance Mix.

Exersări în grup la clubul Fitness One

Printre programele noastre găsiți variațiile populare ale antrenamentelor de grup. Dacă doriți antrenamente de grup doamnelor, poate că v-ar plăcea Pilates, Dance Mix, Fitball, Aqua, Yoga, deoarece acestea ajută să mențineți o bună întindere și postură, să îmbunătățiți flexibilitatea corpului, să ajutați la arderea caloriilor și să vă faceți corpul mai tonifiat, zvelt.

Dacă vă interesează antrenamentele de grup bărbaților, v-ar interesa ABS+Flex și Body Sculpt, care contribuie la întărirea mușchilor, astfel îi faceți mai reliefați.

Antrenamente de grup pentru copii

Și dacă doriți să implicați și copiii în sport, clubul Fitness One are programe de grup la fel de atractive ca pentru adulți. Programul Fitness Start constă din antrenamente pentru copii, se desfășoară dinamic și vesel, conține elemente de gimnastică și îmbină distracția cu exersarea.