.p{ color:#fff!important; }

Contacte Fitness clubului

Adresa:

Republica Moldova
Chisinau
str. Grenoble 259 / 16

Telefon & email:

022 000-707
info@fitnessone.md

Program de lucru:

Luni – Vineri: 700 — 2300
Sâmbătă: 800 — 2000
Duminică: 800 — 2000

Locația Fitness clubului

Ne găsiți la adresa: strada Grenoble 259/16. FitnessOne e situat într-o zonă liniștită, ecologică, la 3 minute de mers (220 m) de la Serviciul Hidrometeorologic al Republicii Moldova. Fără aglomerație, ambuteiaje, trafic intens precum în alte zone.

Pentru pasionații de sport din alte sectoare ale Chișinăului, FitnessOne oferă 40 de locuri subterane de parcare. Nu este necesar să căutați loc de staționare, un moment sensibil în orașul nostru.

Programul de lucru al clubului

Suntem bucuroși să vă întâmpinăm în fiecare zi, fără zile libere și pauze:

  • luni – vineri: 7:00–23:00
  • sâmbătă, duminică: 8:00–20:00

Orele și zilele de vizită și de antrenament le alegeți dumneavoastră în funcție de abonamentul ales și de posibilitățile individuale.

Informații suplimentare

Referitor la orice întrebări: prețuri, abonamente, program de lucru, echipament, antrenamente individuale sau de grup, ne puteți contacta la 022-000-707, prin e-mail la info@fitnessone.md.

De asemenea, vă invităm și pe paginile noastre de socializare Facebook și Instagram. Aici veți afla informații suplimentare despre FentessOne, fotografii din toate sălile noastre de antrenament și zonele de relaxare, impresii și feedback-uri plasate de vizitatorii noștri.

Vom fi bucuroși de a vă oferi asistența necesară și să vă oferim explicații la toate întrebările dumneavoastră.

Fiți bineveniți la clubul FitnessOne, un spațiu în care fiecare membru al familiei, fie adult, fie copil, va găsi o activitate pe plac, va îndrăgi sportul și grija de sănătate.